Jouw Elevator Pitch de beste van de wereld!

Om dat wat jij te vertellen hebt, aan moet komen bij de ander!

Angelique van ’t Riet was ruim 21 jaar geleden de eerste in Nederland die Zakelijk Flirten als workshop introduceerde. Al snel volgde workshops en trainingen over Soft Skills waarmee ze zowel het bedrijfsleven als ook studenten in het MBO en HBO handvatten geeft om een nog leuker en ontwikkelder mens te worden. Haar workshops typeren zich door hoog tempo en humor en zijn confronterend. Niks wordt uit de weg gegaan en alles mag er zijn.

Inhoud workshop
Veel vaker dan we denken moeten we een belangrijke boodschap over ons zelf, over ons product of onze visie over brengen. Als we maar een paar minuten hebben om een idee te presenteren aan de directie, of om ons voor te stellen tijdens een extern overleg of een presentatie moeten geven aan een klant dan moet het in die paar minuten ook écht gebeuren! Je krijgt maar één keer de kans op een eerste indruk en goed kunnen pitchen is een communicatievaardigheid waar je dan enorm veel baat bij hebt.

Pitchen is veel meer dan kort en krachtig je boodschap voor de bühne brengen. Het allerbelangrijkste onderdeel is namelijk het creëren van verbinding en laat de technieken van ‘Zakelijk Flirten’ daar nou enorm bij helpen.

In deze workshop van een uur krijg je alle tips & trucs om jouw elevator pitch met impact te laten landen bij je publiek. Non-verbale communicatie, het optimaal gebruiken van de eerste seconden van jouw pitch (daar waar het moet gebeuren), de opbouw van je verhaal en de voorbereiding tot aan de eerste minuten op het podium; het komt allemaal aan bod!
De workshop kan zowel geheel online als live gevolgd worden.

Doelgroep
Voor iedereen die wil dat zijn of haar boodschap goed overkomt en er uit springt zodat echte verbindingen tot stand worden gebracht en informatie niet verloren gaat.

Resultaat
Zelfvertrouwen, een krachtige, persoonlijke elevator pitch en zelfbewustzijn van non-verbale communicatie, tips & trucs.